top of page
Wat is Students4You?
 

Stichting Students4You, een initiatief van AUC studenten, is een organisatie die privé bijles, huiswerkbegeleiding en examenhulp van hoge kwaliteit biedt. Al onze tutoren (docenten) zijn studenten aan het Amsterdam University College. Naast bijlessen in de reguliere Nederlandse HAVO en VWO-vakken en examens verzorgen wij ook bijlessen voor toekomstige AUC studenten die hulp nodig hebben om aan de toelatingseisen van AUC te voldoen (met name wiskunde en Engels). Vanwege de internationale achtergrond van veel van onze bijlesdocenten bieden wij ook bijlessen aan voor International Baccalaureate (IB) studenten. De bijlessen kunnen in het Nederlands, Engels of in de moedertaal van de leerling worden gegeven.

Financieel

Wij zijn een studentenorganisatie die betaalbare bijlessen aanbiedt zonder winstoogmerk. In tegenstelling tot veel commerciële bijlesorganisaties, houden wij onze prijs laag, en gaat het overgrote deel van de inkomsten direct naar onze bijlesdocenten, in plaats van de organisatie waar ze voor werken. Voor meer informatie over onze tarieven, klik hier.

Persoonlijke benadering

Wij geloven dat een persoonlijke benadering noodzakelijk is voor het behalen van de best mogelijke prestaties op school. Daarom bieden wij één-op-één bijles door een bijlesdocent die specifiek aan jou gekoppeld wordt op basis van jouw wensen. De meeste van onze docenten hebben minder dan drie jaar geleden hun middelbare school afgerond, en zijn zich daarom erg bewust van de problemen waar middelbare scholieren tegenaan lopen bij het voorbereiden van tentamens/examens. Afhankelijk van jouw voorkeur kan bijles gegeven worden in de kamer van een AUC student op de campus, of in het universiteitsgebouw van het Amsterdam University College daartegenover.

bottom of page