top of page
Onze bijlesdocenten
 

Onze bijlesdocenten zijn AUC studenten en zijn geselecteerd op basis van hun vaardigheden in de betreffende vakken, ervaring met de eventuele examens, motivatie, passie en communicatievaardigheden.

Alle bijlesdocenten zijn AUC studenten
 

Studenten aan het Amsterdam University College zijn geselecteerd op academische vaardigheden, ambitie, motivatie en diversiteit. Bovendien komen onze bijlesdocenten van over de hele wereld, en hebben ervaring met verschillende schoolsystemen. Hierdoor is Students4You in staat om meertalige bijlessen aan te bieden van hoge kwaliteit in een grote hoeveelheid vakken. De meeste bijlesdocenten hebben hun diploma behaald in het Nederlandse schoolsysteem (atheneum/gymnasium), of hebben deelgenomen aan het Internationaal Baccalauraat. Als je bijles aanvraagt, zullen we de bijlesdocent uitzoeken die het best past bij je schoolsysteem, taal en overige voorkeuren.

Werken voor Students4You
 

Als je een AUC student bent en je graag bij ons zou willen werken, stuur dan een email naar info@students4you.nl. We nemen zo snel mogelijk contact met je op!

AUC en Students4You
 

Omdat Students4You wordt beheerd door AUC studenten, is het niet een deel van AUC.

bottom of page